Mainos
Mainos

Anna maustua rauhassa, mielellään yön yli. Kevyemmän version saat, kun korvaat majoneesin maustamattomalla jogurtilla.

Neljälle hengelle

Raaka-aineet

  • Parsakaalia
  • Kukkakaalia
  • Majoneesi
  • Piparjuuri
  • Sitruunamehu
  • Suola

Valmistusohje

Leikkaa parsa- ja kukkakaali ohuiksi lastuiksi. Sekoita majoneesi, raastettu piparjuuri, sitruunamehu ja suola. Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.

Sekoita kasvisten joukkoon ja anna maustua ainakin tunnin verran tai mielellään yön yli, joten voit halutessasi valmistaa sen valmiiksi jo edeltävänä päivänä.

Jos haluat tehdä hieman keveämmän version niin majoneesin voi korvata maustamattomalla jogurtilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.