Anna maustua rauhassa, mielellään yön yli. Kevyemmän version saat, kun korvaat majoneesin maustamattomalla jogurtilla.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle hengelle
Raaka-aineet
- Parsakaalia
- Kukkakaalia
- Majoneesi
- Piparjuuri
- Sitruunamehu
- Suola
Valmistusohje
Leikkaa parsa- ja kukkakaali ohuiksi lastuiksi. Sekoita majoneesi, raastettu piparjuuri, sitruunamehu ja suola. Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.
Sekoita kasvisten joukkoon ja anna maustua ainakin tunnin verran tai mielellään yön yli, joten voit halutessasi valmistaa sen valmiiksi jo edeltävänä päivänä.
Jos haluat tehdä hieman keveämmän version niin majoneesin voi korvata maustamattomalla jogurtilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.