Ohukaistorttu salamilla

Ohukaistortut voi täyttää vaikka millä. Jauhelihakastikkeella, sienimuhennoksella, vihannesseoksella – tai kokeile tätä täytettä, salamia ja tomaattikastiketta.

Neljälle

  • 1 pkt ohukaistaikina-aineksia tai itsetehtyä taikinaa

Täyte

  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 tl oreganoa
  • 4 tuoretta tomaattia, viipaleina
  • n. 200 g salamia, ohuina viipaleina
  • 2-3 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa ohukaistaikina.

2. Keitä tomaattimurska, suola, pippuri, oregano, öljy ja valkosipuli.

3. Paista ohukaisia. Lado niitä niiden valmistuessa uunivadille vuorotellen viipaloitujen tomaattien, taiteltujen salamiviipaleiden ja tomaattimassan kera.

4. Ripottele päälle juustoa, gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat