Melonipalloja kuohuviinissä

Kaunis ja raikas jälkiruoka vaikkapa suolaisen äyriäisaterian päätteeksi. Mitä useamman värisiä meloneja, sitä kauniimpaa. Alkoholittomaan vaihtoehtoon käytä helmeilevää virvoitusjuomaa.

4 hengelle

  • 800 g - 1 kg kolmea eri melonia
  • 1 pullo kuohuviiniä

Valmistusohje

1. Halkaise melonit, poista siemenet. Koverra meloneista palloraudalla palloja tai leikkaa kuutioiksi.

2. Kerrostele melonipallot tai -kuutiot tarjoilukulhoon tai annosmaljoihin. Suuret viinilasit ovat juhlavia tarjoiluastioita. Pidä kuohuviini kylmässä tarjoiluhetkeen asti.

3. Kaada kylmä kuohuviini melonien päälle ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!