Mainos
Mainos

Kaunis ja raikas jälkiruoka vaikkapa suolaisen äyriäisaterian päätteeksi. Mitä useamman värisiä meloneja, sitä kauniimpaa. Alkoholittomaan vaihtoehtoon käytä helmeilevää virvoitusjuomaa.

4 hengelle

  • 800 g - 1 kg kolmea eri melonia
  • 1 pullo kuohuviiniä

Valmistusohje

1. Halkaise melonit, poista siemenet. Koverra meloneista palloraudalla palloja tai leikkaa kuutioiksi.

2. Kerrostele melonipallot tai -kuutiot tarjoilukulhoon tai annosmaljoihin. Suuret viinilasit ovat juhlavia tarjoiluastioita. Pidä kuohuviini kylmässä tarjoiluhetkeen asti.

3. Kaada kylmä kuohuviini melonien päälle ja tarjoile heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.