MasterChef: Kirkkonummelainen tartarpihvi – Marinan resepti

mc_eps3_tehtävä1_annos_marina_kuvaaja_juuli_aschan_2

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 200 gr revittyä tai karkeaksi jauhettua naudanlihaa
  • Kananmunan keltuainen
  • Tilkassa rasvaa friteerattua kaprista
  • salottisipuli ja puolikas sipuli silputtuna
  • kuivalla pannulla paahdettua mustapippuria
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Ainekset sekoitetaan nopeasti keskenään ja lihasta muotoillaan karkea pihvi. Maustetaan vielä suolalla ja tarjoillaan heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!