MasterChef: Kirkkonummelainen tartarpihvi – Marinan resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.
Ainekset
- 200 gr revittyä tai karkeaksi jauhettua naudanlihaa
- Kananmunan keltuainen
- Tilkassa rasvaa friteerattua kaprista
- salottisipuli ja puolikas sipuli silputtuna
- kuivalla pannulla paahdettua mustapippuria
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Ainekset sekoitetaan nopeasti keskenään ja lihasta muotoillaan karkea pihvi. Maustetaan vielä suolalla ja tarjoillaan heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki