Mainos
Mainos

Tämä keitto sopii niin isoille kuin pienillekin. Pasta keitossa on yleensä suosittua, jos pöydän äärellä on lapsia. Vohvelivoileivistäkin lapset pitävät. Paista ne voileipägrillissä tai vohveliraudalla.

Neljälle

  • 2 kanafileetä
  • 1 l kanalientä
  • 1 ½ perhosmakaroneja
  • 200 g parsakaalia
  • 1 ½ dl vihreitä herneitä
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta valkopippuria
  • 8 viipaletta pehmeää leipää
  • 6 rkl juustoraastetta
  • 4 tl sinappia

Valmistusohje

1. Paloittele kanafileet hieman sokeripalaa suuremmiksi paloiksi, laita ne pataan. Kaada päälle kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää makaronit, keitä 8 minuuttia.

2. Lisää parsakaali, kuumenna kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti. Lisää herneet, mausta suolalla ja pippurilla. Anna keiton kuumeta kunnolla.

3. Vohvelivoileivät: Levitä sinappia neljälle leipäviipaleelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Peitä toisella leipäviipaleella. Paista tuplavoileivät.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.