Mainos
Mainos

Pro Kalan kalarieska sopii hyvin vaikka iltapalaksi.

1 isohko rieska

leipärasvaa

3–4 salaatinlehteä

n. 1 dl kypsää kalaa, esim. friteerattuja muikkuja tai purkitettua kalaa esim. särkeä tai muikkua

pala kurkkua

1 porkkana raastettuna

½–1 dl raejuustoa

Mausteeksi: yrttejä, paprikaa tai chiliä

Lisäksi: maustettua kermaviiliä

Valmistusohje

Voitele rieska kevyesti rasvalla. Levitä päälle salaatinlehdet ja niiden päälle valitsemasi kala. Ripottele pinnalle ohuiksi suikaleiksi leikattu kurkku ja porkkanaraaste, raejuusto ja mausteet. Voit ripauttaa räppiin kastikkeeksi maustettua kermaviiliä. Kääri leipä varovasti rullalle.

Syömisen helpottamiseksi kietaise leivän ympärille lautasliina.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.