VU: Uutuuskeksintö saapuu Suomeen – enää majoneesi ei tartu purkin pohjaan
Verkkouutiset kertoo, että suomalaisiin ruokakauppoihin saadaan pian nestemäisiä tuotteita tuubeissa, joihin esimerkiksi ketsuppi tai majoneesi ei tartu lainkaan.
Moni kohtaa ruokaa laittaessa sen ikävän ongelman, että tuubiin jää puristelusta huolimatta runsaasti esimerkiksi ketsuppia, sinappia tai majoneesia. Liquiglide-nimisen yhtiön keksimän innovaation kerrotaan ratkaisevan tämän ongelman.
Nesteet eivät tartu käsiteltyihin tuubeihin
Liquigliden kehittämän pinnoitteen tarkoitus on estää nestemäisten aineiden pääsy kosketuksiin itse tuubin, pullon tai purkin kanssa. Tästä syystä huonostikin normaalisti säilytyspakkauksestaan ulos tuleva neste tulee käsittelyn jälkeen sujuvasti ulos viimeistä pisaraa myöten.
Katso videolta, kuinka innovaatio toimii!
Lähde: Verkkouutiset
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa