VU: Uutuuskeksintö saapuu Suomeen – enää majoneesi ei tartu purkin pohjaan

shutterstock_240895627
yasuhiro amano

Verkkouutiset kertoo, että suomalaisiin ruokakauppoihin saadaan pian nestemäisiä tuotteita tuubeissa, joihin esimerkiksi ketsuppi tai majoneesi ei tartu lainkaan.

Moni kohtaa ruokaa laittaessa sen ikävän ongelman, että tuubiin jää puristelusta huolimatta runsaasti esimerkiksi ketsuppia, sinappia tai majoneesia. Liquiglide-nimisen yhtiön keksimän innovaation kerrotaan ratkaisevan tämän ongelman.

Nesteet eivät tartu käsiteltyihin tuubeihin

Liquigliden kehittämän pinnoitteen tarkoitus on estää nestemäisten aineiden pääsy kosketuksiin itse tuubin, pullon tai purkin kanssa. Tästä syystä huonostikin normaalisti säilytyspakkauksestaan ulos tuleva neste tulee käsittelyn jälkeen sujuvasti ulos viimeistä pisaraa myöten.

Katso videolta, kuinka innovaatio toimii!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja