VIDEO: Tulevaisuuden tähtileipuri? Taapero rikkoo kananmunan kuin ammattilainen

kananmuna, kädet
Shutterstock

Katso hauska video 16-kuukautisesta Annasta, joka on jo melko tomera leipuri. 

Lapsille on hyvä opettaa leipomisen alkeita jo pienestä pitäen. Näin on tehty ainakin eräässä Quarellan perheessä – ja metodi selvästi toimii!

Tony Quarella lisäsi YouTubeen aiheesta videon, joka herätti heti suurta suosiota.

– Leikimme tyttäremme kanssa keittiössä ja päätimme antaa hänelle kananmunan, odottaen täysin, että joudumme siivoamaan sotkun. Hän ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä, Quarella kuvailee YouTube-sivullaan.

Videolla 16 kuukautta vanha Anna-tytär nappaa kokkihattu päässään kananmunan käsiinsä ammattilaisen elkein, rikkoo sen pöydän reunaan ja saa kananmunan kulhoon ilman, että sekaan putoaa ainuttakaan kuorenpalaa. Tämän jälkeen tomera leipuri nappaa kauhan käteensä ja alkaa sekoittaa munaa ja kulhossa olevia suklaahippuja.

– Parhaita suklaahippukeksejä ikinä, Tony-isä hehkuttaa videolla.

Katso hellyyttävä video:

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: YouTube

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.