Mainos

Uusi käyttötapa kirsikkatomaateille – monikäyttöinen herkku syntyy hetkessä!

Kirsikkatomaateista tehty salsa kruunaa grilliruoan. Kesäinen salsa saa potkua chipotlechilistä. 

Kirsikkatomaatti-salsa

500 g kirsikkatomaatteja

3 kevätsipulin vartta

1 valkosipulinkynsi

3 rkl öljyä

1 tl chipotlechiliä jauhettuna

1 tl suolaa

2 tl sokeria

2 rkl valkoviinietikkaa

Valmistusohje:

Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan, hienonna kevätsipuli ja valkosipuli. Sekoita kulhossa öljy, etikka, suola sokeri ja chili. Kaada seos muiden aineiden päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoile grillattujen makkaroiden kanssa.

Resepti: HK, Sami Lamminaho ja Tero Honkaniemi

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja