Uusi käyttötapa kirsikkatomaateille – monikäyttöinen herkku syntyy hetkessä!

tomaatit
Shutterstock

Kirsikkatomaateista tehty salsa kruunaa grilliruoan. Kesäinen salsa saa potkua chipotlechilistä. 

Kirsikkatomaatti-salsa

500 g kirsikkatomaatteja

3 kevätsipulin vartta

1 valkosipulinkynsi

3 rkl öljyä

1 tl chipotlechiliä jauhettuna

1 tl suolaa

2 tl sokeria

2 rkl valkoviinietikkaa

Valmistusohje:

Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan, hienonna kevätsipuli ja valkosipuli. Sekoita kulhossa öljy, etikka, suola sokeri ja chili. Kaada seos muiden aineiden päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoile grillattujen makkaroiden kanssa.

Resepti: HK, Sami Lamminaho ja Tero Honkaniemi

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja