Uusi käyttötapa kirsikkatomaateille – monikäyttöinen herkku syntyy hetkessä!
Kirsikkatomaateista tehty salsa kruunaa grilliruoan. Kesäinen salsa saa potkua chipotlechilistä.
Kirsikkatomaatti-salsa
500 g kirsikkatomaatteja
3 kevätsipulin vartta
1 valkosipulinkynsi
3 rkl öljyä
1 tl chipotlechiliä jauhettuna
1 tl suolaa
2 tl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
Valmistusohje:
Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan, hienonna kevätsipuli ja valkosipuli. Sekoita kulhossa öljy, etikka, suola sokeri ja chili. Kaada seos muiden aineiden päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoile grillattujen makkaroiden kanssa.
Resepti: HK, Sami Lamminaho ja Tero Honkaniemi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan