Uskomaton vinkki! Näin palautat kuplat väljähtyneeseen samppanjaan

champagnebubbles
Shutterstock

Miltä kuulostaisi, jos väljähtyneen samppanjan saisi palautettua uuden veroiseksi muutamassa minuutissa? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta usko tai älä, se toimii!

Kuplat tekevät samppanjasta ainutlaatuisen juhlajuoman. Avattu pullo kuohuvaa menettää kuitenkin nopeasti happonsa ja laimenee juomakelvottomaksi. Nyt ongelmaan on löytynyt viimein ratkaisu, nimittäin rusina! 

Pudota yksi rusina samppanjapulloon muutama minuutti ennen tarjoilua. Pulloon tiputettu rusina toimii jäljelle jääneen hiilidioksidin tiivistymispisteenä, ja herättää juoman kuplimaan uudelleen. 

Nyt sinun ei enää tarvitse olla huolissasi samppanjan laimenemisesta. Muista vain pitää aina rusinoita kaapissa kaiken varalta.

Lähde: Thekitchn.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja