Uskallatko katsoa? Näin Mäkkärin juustohampurilaiselle käy vatsassa
Yliopisto-opiskelijat demonstroivat videolla, miten hampurilainen sulaa vatsassa.
Millaiseksi Mäkkärin juustohampurilainen muuttuu vatsassamme? Et ehkä halua edes tietää, mutta Nottinghamin yliopiston opiskelijat ovat kuitenkin päättäneet demonstroida asian videolla.
Opiskelijat laittoivat juustohampurilaisen lillumaan vetykloridihappoliuokseen - happoon, joka edistää vatsassamme ruoansulatusta. Miten happo sitten vaikutti juustoburgeriin? Kolmen ja puolen tunnin happokylvyn jälkeen hampurilainen oli muuttunut omituiseksi mustaksi liejuksi.
Katso itse, jos uskallat:
(MTV LIFESTYLE)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut