Uppopaista näitä perunoiden sijaan – "syntisen hyvää ja yksinkertaista"
Sivumaku-blogi tarjoilee tällä kertaa yksinkertaisen herkullisen reseptin, joka sopii vaikka MM-kisastudioon nautittavaksi.
Pidätkö ketsuppiin tai majoneesiin dipatuista ranskanperunoista? Siinä tapauksessa sinun kannattaa kokeilla myös uppopaistettuja maa-artisokkia.
– Joskus totuus on niin yksinkertainen. Tuttu raaka-aine uudella tapaa valmistettuna. Keväinen Glorian ruoka&viini pisti Sasu Laukkosen tekemään vegevallankumousta. Toimi meillä loistavasti. Maa-artisokat friteerataan ja dipataan. Ei muuta. Syntisen hyvää ja yksinkertaista. Alkupalaksi, iltapalaksi, vieraspalaksi, Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa.
Herkullisten maa-artisokkien kylkeen valmistetaan raikas sitruunadippi. Katso resepti Sivumaku-blogista: Uppopaistetut maa-artisokat sitruunaisella dipillä
(MTV LIFESTYLE)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut