Uppopaista näitä perunoiden sijaan – "syntisen hyvää ja yksinkertaista"

Friteeratut maa-artisokat
Jani Kinnunen/Sivumaku

Sivumaku-blogi tarjoilee tällä kertaa yksinkertaisen herkullisen reseptin, joka sopii vaikka MM-kisastudioon nautittavaksi.

Pidätkö ketsuppiin tai majoneesiin dipatuista ranskanperunoista? Siinä tapauksessa sinun kannattaa kokeilla myös uppopaistettuja maa-artisokkia.

– Joskus totuus on niin yksinkertainen. Tuttu raaka-aine uudella tapaa valmistettuna. Keväinen Glorian ruoka&viini pisti Sasu Laukkosen tekemään vegevallankumousta. Toimi meillä loistavasti. Maa-artisokat friteerataan ja dipataan. Ei muuta. Syntisen hyvää ja yksinkertaista. Alkupalaksi, iltapalaksi, vieraspalaksi, Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa.

Herkullisten maa-artisokkien kylkeen valmistetaan raikas sitruunadippi. Katso resepti Sivumaku-blogista: Uppopaistetut maa-artisokat sitruunaisella dipillä

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.