Uppopaista näitä perunoiden sijaan – "syntisen hyvää ja yksinkertaista"

Friteeratut maa-artisokat
Jani Kinnunen/Sivumaku

Sivumaku-blogi tarjoilee tällä kertaa yksinkertaisen herkullisen reseptin, joka sopii vaikka MM-kisastudioon nautittavaksi.

Pidätkö ketsuppiin tai majoneesiin dipatuista ranskanperunoista? Siinä tapauksessa sinun kannattaa kokeilla myös uppopaistettuja maa-artisokkia.

– Joskus totuus on niin yksinkertainen. Tuttu raaka-aine uudella tapaa valmistettuna. Keväinen Glorian ruoka&viini pisti Sasu Laukkosen tekemään vegevallankumousta. Toimi meillä loistavasti. Maa-artisokat friteerataan ja dipataan. Ei muuta. Syntisen hyvää ja yksinkertaista. Alkupalaksi, iltapalaksi, vieraspalaksi, Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa.

Herkullisten maa-artisokkien kylkeen valmistetaan raikas sitruunadippi. Katso resepti Sivumaku-blogista: Uppopaistetut maa-artisokat sitruunaisella dipillä

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja