Unohda voi ja suola – tämä kastike on täydellinen mauste grillatulle maissille!
Hanna Hurtan Sesonkireseptit-kirjasssa paljastetaan, millainen majoneesi sopii erityisen hyvin grillatun maissin seuraksi. Unohda siis hetkeksi voi ja suola – ja valmista vaihtelun vuoksi maissin mausteeksi herkullinen majoneesi!
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kokeili vastikään Hanna Hurtan sriracha-majoneesin reseptiä, joka oli mukavaa vaihtelua perinteisen grillatun maissin mausteeksi.
– Rakastan grillattua maissia. Tässä vaiheessa kesää olen jo ihan hitusen kyllästynyt syömään sitä pelkän voin kera, bloggaaja toteaa.
– Kirjassa oli maissia tarjoiltu yksinkertaisen maukkaasti sriracha-majoneesin ja korianterin kera. Erinomainen lisuke bbq-aterialle. Majoneesista voit tehdä juuri niin tulisen kuin haluat. Itse rakastan myös srirachaa, joten sitä tuli laitettua hitusen enemmän kuin ohje neuvoi, Kinnunen jatkaa.
Katso maissin seuraksi sopivan sriracha-majoneesin resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan