Totuus rasvanpolttoruoista – tässä TOP 3

Rasvanpolttoa tehostavista ruoista ja juomista voi olla apua, jos elintapasi tukevat muuten painonpudotusta.

Olet varmasti kuullut ja lukenut tietyillä ruoilla ja juomilla olevan aineenvaihduntaa sekä rasvanpolttoa tehostavia vaikutuksia. Väite pitää ainakin osittain paikkansa: osalla ruoista todella on vaikutusta kaloreiden palamiseen – vaikutukset eivät kuitenkaan ole hääppöiset, jos elintapasi eivät muuten muutu terveellisemmiksi.

Mikään yksittäinen ruoka ei tietenkään pysty ihmeiisiin ja rasvanpolttoruokien lisäksi joudut myös kuntoilemaan ja vähentämään herkuttelua. Jos nämä osa-alueet ovat kunnossa, voivat rasvanpolttoruoat sekä -juomat antaa tarvittavan lisäbuustin!

Rasvanpolttoruokien TOP 3

Nämä kolme ruokaa ja juomaa ovat tutkitusti tehokkaita rasvanpolton edistäjiä:

1. Vesi

Jääkylmä, nolla kaloria sisältävä vesi voi oikeasti auttaa rasvanpoltossa, sillä keho polttaa enemmän kaloreita pitääkseen sinut lämpimänä.

2. Kofeiini tai kahvi

Mustana nautittu, kofeiinipitoinen kahvi piristää aineenvaihduntaa. Älä lisää juoman joukkoon sokeria!

3. Chili

Mikä olisikaan sen parempi tapa saada rasvanpolttoon lisäpotkua kuin syödä chiliä! Sen syönti todella vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja auttaaa polttamaan enemmän kaloreita.

Kokeile myös näitä: 22 parasta ruokaa rasvanpolttoon

Lähde: Health.com

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja