TOP 4: Kätevimmät keittiövälineet – löytyväthän jo keittiöstäsi?

liha
Shutterstock

The Daily Meal listasi neljä keittiövälinettä, jotka helpottavat taatusti ruoanlaittoa. 

Kokkaaminen on huomattavasti miellyttävämpää, kun käsillä on oikeat ja toimivat tarvikkeet.

Laadukas kokkiveitsi

Laadukas ja terävä kokkiveitsi on kullanarvoinen apu keittiössä. Mikä olisi hermoja raastavampaa, kuin pilkkoa tomaattia tylsällä veitsellä ja katsella, kuinka tomaatti lähinnä litistyy veitsen alla.

Raastin

Raastin helpottaa ruoanlaittoa nopeuttamalla esimerkiksi sitrushedelmien kuorien höydyntämistä ruoanlaitossa ja leivonnassa. Raastimella saat kätevästi raastettua myös kovat juustot.

Monitoimikone

Monitoimikoneen avulla soseuttaminen, kastikkeiden sekoittaminen sekä taikinoiden tekeminen onnistuu ripeästi ja jouhevasti ja ilman sotkua.

Lihalämpömittari

Esimerkiksi kokonaisesta sisäfileestä tai pihveistä voi olla hankala saada täydellisiä ilman lämpömittaria. Älä jätä kypsyysastetta arvailujen varaan, vaan käytä mittaria. Sen avulla onnistut varmasti. 

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja