Täydellinen käyttötapa oliiveille – tätä et varmasti ole tullut ajatelleeksi!
Sour cream & onion -sipsit ovat varmasti monelle tuttuja, mutta nyt voit hyödyntää samaa makumaailmaa herkullisten oliivien muodossa.
Vain muutamasta ainesosasta valmistat herkullisia pieniä tarjottavia, jotka maistuvat alkupaloina tai naposteltavina. Tarvitset suuria vihreitä oliiveja, joista on poistettu kivet, tuorejuustoa, smetanaa, ruohosipulia ja mustapippuria. Näistä aineksista valmistuu hauskoja sour cream & onion -oliiveja, jotka muistuttavat makumaailmaltaan samannimisiä sipsejä.
Sour cream & onion -oliivit
vihreitä oliiveja
2 rkl tuorejuustoa
2 rkl smetanaa
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria
Sekoita keskenään kaksi ruokalusikallista pehmeää tuorejuustoa, smetanaa sekä hienonnettua ruohosipulia. Mausta seos mustapippurilla.
Laita seos pieneen pakastuspussiin ja leikkaa pussista yksi kulma irti. Pursota seos oliivien sisälle. Tarjoile sellaisenaan tai cocktailtikkujen päässä.
Lähde: Realsimple
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka