Tattikausi on nyt parhaimmillaan – katso reseptit!
Julkaistu
Metsät ovat ympäri Suomea pullollaan tatteja, joista voi loihtia mitä herkullisempia ruokalajeja. Tutustu resepteihin.
Perinteisesti parhaana tattiaikana on pidetty Pohjois-Suomessa aikaa elokuun puolesta välistä syyskuun lopulle ja Etelä-Suomessa aikaa elokuun lopulta syys- ja lokakuun vaihteeseen. Makuja.fi kokosi yhteen reseptejä, joihin tatteja pvoi hyödyntää sekä arkeen että juhlaan.
KATSO RESEPTIT:
LUE MYÖS:
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa