Tässäkö todellinen unelmien työ? Paikka auki pekoninmaistelijalle!
The Daily Meal uutisoi todellisesta lihansyöjän unelmapestistä: Pekonia valmistava yritys hakee listoilleen pekonikriitikkoa.
Extra Crispy -yritys hakee palvelukseensa pekonikriitikkoa, jonka tehtävänä on maistella ja arvioida pekonia päivät pitkät.
Maistelijan on oltava perusteellinen ja pystyttävä sanomaan mielipiteensä eri pekoneista. Maistelijan odotetaan osaavan lopuksi myös päättää, mikä on Yhdysvaltain paras pekoni. Lisäksi maistelijalta vaaditaan hyviä kirjoitustaitoja, seikkailumieltä ja valtaisaa pekoninhimoa.
Kuulostaako hyvältä?
Lähde: The Daily Meal
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia