Tässä täydellinen lounas! Helppo valmistaa ja yhtä hyvää kuin ravintolassa
Poimi herkullinen resepti ja hemmottele itseäsi maukkaalla, itse tehdyllä caesar-salaatilla!
Caesar-salaatti maistuu monelle lounaalla, mutta oletko koskaan valmistanut tätä klassikkosalaattia itse kotona? Ravintoloiden lounaslistoilta tuttu salaatti valmistuu yllättävän helposti myös kotioloissa, eikä sen valmistamiseen tarvita pitkää listaa erilaisia raaka-aineita.
Caesar-salaatti
1 ruukku romaine-salaattia
4 broilerin paistileikkeitä
4 rkl caesar-kastiketta
1 dl krutonkeja
Parmesan-juustoa
Suolaa
Pippuria
Rasvaa paistamiseen
Paista broilerit pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Viipaloi broileri. Pilko salaatti. Sekoita broileri ja salaatti. Lisää joukkoon caesar-kastike ja krutongit.
Siirrä salaatti lautaselle ja raasta päälle parmesania.
Herkuttele!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti