Mainos

Tarjoilijoiden hävyttömät solvaukset unohtuivat kuitille – arvostelivat asiakkaiden penisten kokoa

Ravintolaillallinen sai nolon päätöksen, kun tarjoilijat unohtivat poistaa kassakuittiin kirjoittamansa hävyttömyydet.

Neljän amerikkalaismiehen illallinen kiinalaisravintolassa Arlingtonissa sai yllättävän käänteen, kun pöytään tuotiin suuri kulhollinen riisiä.

Yksi illastajista, Matt, oli asunut aiemmin Pekingissä ja ihmetteli ääneen, miksi riisi tarjottiin jaettavassa kulhossa, kun kiinalaisen tavan mukaan jokaiselle kuuluisi oma riisikippo.

Tarjoilija tarjoutui tuomaan jokaiselle erillisen riisikulhon, mutta seurue ei katsonut sitä tarpeelliseksi. Matt oli halunnut vain mainita, kuinka riisi tarjoiltiin Kiinassa.

Seurue kuvitteli, että tilanne oli keskustelulla kuitattu, mutta tarjoilijalla oli jäänyt jotain hampaankoloon.

Tarjoilijoiden kirjoittamat hävyttömyydet jäivät kassakuitille

Kun tuli aika tilata lasku, seurue halusi jakaa sen neljään osaan.

– Juuri noinhan Kiinassakin tehdään, tarjoilija kommentoi sarkastisesti.

Matt oli ymmällään tarjoilijan kuittailusta, sillä hän ei tiennyt, että kiinalaisen tavan mukaan joku seurueesta hoitaa koko laskun.

Kun lasku vihdoin tuli, he eivät meinanneet uskoa silmiään.

Tarjoilijat olivat kirjoittaneet kassajärjestelmällä kuittiin hävyttömiä solvauksia. Kuitissa pilkattiin ruutupaitoihin pukeutuneiden miesten vaatetusta ja peniksen pientä kokoa.

Asiakkaita tämä ei naurattanut, vaan he vaativat esimiehen paikalle. Esimies pahoitteli tarjoilijoiden typeryyttä, ja selitti heidän vain pilailleen keskenään, ja että kommentit oli varmasti tarkoitus poistaa ennen laskun tuomista.

Kävi ilmi, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tarjoilijat olivat jääneet kiinni vastaavasta hölmöilystä. Ravintolan omistaja Qian Cheng ei silti erottanut heitä – ainakaan vielä.

Tarjoilijat selvisivät toistaiseksi varoituksella, jonka lisäksi heiltä evättiin oikeus tehdä viikonloppuvuoroja. Asiakkaat saivat hyvitykseksi 20 dollarin lahjakortin.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja