Tarjoilijan pysäyttävä teko: Jessica sai 9 poliisia kyynelehtimään

Red Robin Jessica
Tarjoilijan tipeillä itsensä elättävä Jessica Dunbar maksoi poliisien 123 dollarin lounaslaskun. Shutterstock/Ohio Going Blue

Poliisien lounashetki ohiolaisessa ravintolassa työtoverinsa hautajaisten jälkeen sai yllättävän käänteen, kun ravintolan tarjoilija teki jotain, mihin moni ei kykenisi.

Ohion Columbuksessa sijaitsevan hampurilaisravintolan tarjoilijan vilpitön teko kerää ylistystä. Ravintola Red Robinissa työskentelevä Jessica Dunbar yllätti toden teolla lounaalle saapuneen joukon poliiseja maksamalla lopulta koko seurueen laskun.

Tipeillä elävä tarjoilija maksoi hautajaisseurueen laskun

Yhdeksän poliisin päivä oli ollut poikkeuksellisen raskas: miehet olivat joutuneet hautaamaan työtoverinsa Steven Smithin vain hetkeä aiemmin ja päättivät kokoontua yhteiselle lounaalle hautajaisten jälkeen.

Seuruetta palvellut tarjoilija Jessica Dunbar liikuttui kuullessaan tilanteesta ja nähtyään poliisien surun. 

”Poliisit, laskunne menee minun piikkiin tänään. En osaa kuvitellakaan, kuinka kauhea päivänne on ollut, saati sitten mitä joudutte kokemaan päivittäin. Toivottavasti päivänne muuttuu paremmaksi. Kunnioitan teitä niin paljon.”

– Yksi poliiseista totesi minulle, että päivä on ollut rankka, koska he ovat joutuneet hautaamaan yhden veljistään. Heti tämän jälkeen ajattelin, että minun täytyy tehdä jotain hyvää.

Perheenäiti otti tilauksen, tarjoili hampurilaiset ja kun laskunmaksun aika koitti, oli vuorossa todellinen yllätys. Dunbar, jonka oma palkka koostuu käytännössä lähes pelkästään tipeistä, päätti maksaa koko poliisiseurueen 123 dollarin laskun. Dunbar kirjoitti laskun toiselle puolelle viestin:

”Poliisit, laskunne menee minun piikkiin tänään. En osaa kuvitellakaan, kuinka kauhea päivänne on ollut, saati sitten mitä joudutte kokemaan päivittäin. Toivottavasti päivänne muuttuu paremmaksi. Kunnioitan teitä niin paljon.”

"Se pelasti päivämme"

Tarjoilijan vilpitön teko sai valmiiksi itkuiset poliisit liikuttumaan entisestään.

– Se kosketti meitä todella paljon. Olimme itkeneet koko päivän, eikä siitä meinannut tulla loppua ollenkaan. Emme odottaneet mitään erityskohtelua ravintolassa ja sitten joku tulee ja tekee näin – se todella pelasti päivämme, luutnantti Jeff Shelton kommentoi liikuttuneena NBC:n uutisille.

NBC:n uutisten mukaan Dunbarin teko sai jopa hänen eläköityneen poliisi-isänsä kyynelehtimään, kun hän kuuli asiasta tyttäreltään. Se oli Dunbarin mukaan ensimmäinen kerta, kun hän näki isänsä itkevän.

Lähde: NBC

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.