Takaisinveto laajenee: Älä syö tätä juustoa – saattaa sisältää metallia

data (5) copy
Nyt myös President-brändin vuohenjuustoa vedetään myynnistä, koska se saattaa sisältää metallia. Shutterstock

Ruokavirasto tiedottaa juustojen takaisinvedosta.

Syyskuussa uutisoitiin Lidlin vetävän myynnistä erän vuohenjuustoa, joka saattaa sisältää metallia. Kyseinen takaisinveto koski 200 gramman pakkaukseessa olevaa Chene d'argent -vuohenjuustoa, jonka parasta ennen -päiväys on 6.10.2022, 11.10.2022 tai 15.10.2022.

Takaisinveto laajenee

Nyt Ruokavirasto kertoo ranskalaisen juustovalmistajan, Société Fromagère de Riblairen, ilmoittaneen myös muista tuotemerkeistä, joihin kohdistuu sama epäily.

Ruokaviraston mukaan juustojen suomalainen jakelija Lactalis Finland Oy on ilmoittanut, että se vetää myynnistä erän Président Sainte Maure -vuohenjuustoa, joka on pakattu 200 gramman pakettiin. Takaisinveto koskee juustoja parasta ennen -päivämäärillä 06.10.22, 17.10.22, 20.10.22 ja 23.10.22. Tuotetta on ollut myynnissä elokuun lopulta alkaen K- ja S-ryhmän sekä Rajamarketin myymälöissä.

Jakelija pyytää kuluttajia palauttamaan tuotteen ensisijaisesti siihen myymälään, mistä se on ostettu. Tuotetta ei tule nauttia.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja