Suut makeiksi Trump-kakulla – MTV:n vaaliherkku ennusti voittajan

Trump cake
Donald Trumpista tuli Yhdysvaltain 45. presidentti. MTV Uutisten vaalikakku.

MTV Uutiset valmistautui tänään Yhdysvaltain presidentinvaalien tulosjulkistukseen varta vasten tilanteeseen tehdyllä Trump-kakulla, joka päästiin korkkaamaan voiton varmistuttua.

Toimituksessa oli kuitenkin vain yksi kakku, joten myös Hillary Clintonin voittoa olisi juhlistettu Trumpin "Make America Great Again" -lippiksellä.

Leipojana toiminut uutistuottaja Marjaana Wikman kertoo, että häneltä tilattiin nimenomaan Trump-kakku. 

Toimituksen esimiesten mukaan Trump valikoitui kakun inspiraation lähteeksi siksi, että hän on omalla tavallaan monipuolisempi kuin Hillary Clinton. Republikaaniehdokkaan voittoa sillä ei tieten tahtoen ennustettu.


– Ajattelimme, että näistä presidentinvaaleista muistetaan tulevaisuudessa juuri Trump. Nyt kakku kaiken lisäksi osui oikeaan, mutta toisaalta; häviön tullessa olisi voinut kuvitella murskaavansa kakkulapiolla Trumpin unelman presidenttiydestä, Wikman kertoo. 

– Minäkin veikkaan, että ei olisi tuonut minkäänlaista tyydytystä, jos olisin lapioinut lautaselta Hillary Clintonia samalla kun raportoin Trumpin voitonkulkua, toteaa puolestaan aamuvuorossa ollut uutistuottaja Krista Rastamo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.