Superkallis uutuusjuoma – onko tämä oudoin limupullo ikinä?

shutterstock_257672224
Shutterstock

Pepsi on keksinyt kenties kummallisimman limupullomallin, mitä kauppojen hyllyillä on tähän asti nähty.

Pepsi ottaa myyntiin Paluu tulevaisuuteen -elokuvatrilogiaan viitaten limupullon, joka on kuin suoraan tulevaisuudesta. Kapean korkin sijaan pullossa on leveä korkki, ja pullon on muodoltaan hyvin futuristinen.

Amerikassa otetaan Paluu tulevaisuuteen -elokuvan suosikkihahmon, Marty McFlyn innoittamana myyntiin 6 500 pullon erikoiserä suosittua kolajuomaa. Tarkoitus on, että erikoispulloon pakattua Pepsiä myydään Yhdysvalloissa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Oudon uutuuspullon hinta on moninkertainen tavalliseen limupulloon verrattuna, sillä yksittäisestä pullosta tullaan pyytämään liki 20 euron hintaa. Keräilijät uskovat, että erikoiserän pullot tulevat nostamaan tulevaisuudessa arvoaan entisestään.

Lähde: The Verge

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja