8:10

Suositulta huvipuistolta historiallinen uudistus: Nyt voit nauttia lempielokuvasi innoittamia drinkkejä - tästä aikuiset ovat haaveilleet!

Ensimmäistä kertaa Disneylandin 63-vuotisessa historiassa, alueella voi nauttia alkoholia. 2019 valmistuvaan Star Wars: Galaxy’s Edge -kohteeseen avautuu avaruushenkinen kanttiini.

VIDEO: Huomenta Suomessa keskusteltiin suomalaisten suosikkijuomista.

Kalifornian Disneyland on ollut tipaton vuosikymmeniä, mutta ensi vuonna tilanne muuttuu. Alueelle valmistuva, Star Wars -elokuvista tuttu ”Oga’s Cantina” tarjoilee täysi-ikäisille vierailijoille cocktaileja, viiniä ja olutta. Hollywood Reporterin saamien tietojen mukaan, Cantinassa on tarjolla uniikkeja Star Wars -teemaisia juomia – niin aikuisille kuin lapsillekin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oga’s Cantina tulee olemaan mielenkiintoinen visiitti joka tapauksessa: Disneyn tiedotteen mukaan se kerää paikalle galaksin mielenkiintoisimmat ja huonomaineisimmat hahmot, eikä koskaan tiedä, kuka elokuvista tuttu hahmo tulee vastaan.

Disneylandissa on tähän asti saanut alkoholia ainoastaan yksityisellä Club 33 -klubilla, eikä tarjoilu toistaiseksi laajene myöskään Oga’s Cantinan ulkopuolelle.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja