Suomalaismies pyysi pizzaansa puolet vähemmän juustoa – kaikki ei mennyt suunnitelman mukaisesti

pizza
Shutterstock

Suomalainen pizzeria otti viikonloppuna Joni Taunilan pizzatilauksen hieman liian kirjaimellisesti, kerrotaan Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä.

Facebookissa keräsi viikonloppuna tykkäyksiä suomalaismiehen päivitys, jossa hän kertoo tilanneensa pizzaan puolet tavallista vähemmän juustoa. Kaikki ei nimittäin mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

"Pizza puolikkaalla juustolla, kiitos!"

Taunila halusi tilata suosikkipizzastaan viikonloppuna hieman kevyemmän version, ja tästä syystä hän tilasi pizzan "puolikkaalla juustolla". Sen sijaan, että miehen pizzaan olisi lisätty puolet vähemmän juustoa, vain puolikkaaseen pizzaan oli lisätty juustoa. Sattumukselle naureskellaan nyt Facebookissa ja miehen status on saanut tuhansia tykkäyksiä.

– "Casper Special puolikkaalla juustolla". Ensi kerralla tilatessa asetan sanani toisin, Taunila kirjoitti Facebookissa tykkäyksiä keränneen kuvan yhteyteen.

15590201_378058085872372_9054098264596249955_n (1)
Joni Taunila tilasi pizzan "puolikkaalla juustolla". Tässä lopputulos.

Taunila kertoo MTV:lle, että viikonlopun pizzatilaus piristi hänen päiväänsä. Mies on vuosien saatossa tilannut samasta pizzeriasta ruokaa säännöllisesti.

– Kyseinen pizzeria on "luottoruokkijani" ja tämä sai kyllä hymyn huulille, Taunila kertoo.

Lähde: Facebook

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja