Mainos

Suomalaismies pyysi pizzaansa puolet vähemmän juustoa – kaikki ei mennyt suunnitelman mukaisesti

Suomalainen pizzeria otti viikonloppuna Joni Taunilan pizzatilauksen hieman liian kirjaimellisesti, kerrotaan Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä.

Facebookissa keräsi viikonloppuna tykkäyksiä suomalaismiehen päivitys, jossa hän kertoo tilanneensa pizzaan puolet tavallista vähemmän juustoa. Kaikki ei nimittäin mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

"Pizza puolikkaalla juustolla, kiitos!"

Taunila halusi tilata suosikkipizzastaan viikonloppuna hieman kevyemmän version, ja tästä syystä hän tilasi pizzan "puolikkaalla juustolla". Sen sijaan, että miehen pizzaan olisi lisätty puolet vähemmän juustoa, vain puolikkaaseen pizzaan oli lisätty juustoa. Sattumukselle naureskellaan nyt Facebookissa ja miehen status on saanut tuhansia tykkäyksiä.

– "Casper Special puolikkaalla juustolla". Ensi kerralla tilatessa asetan sanani toisin, Taunila kirjoitti Facebookissa tykkäyksiä keränneen kuvan yhteyteen.

15590201_378058085872372_9054098264596249955_n (1)
Joni Taunila tilasi pizzan "puolikkaalla juustolla". Tässä lopputulos.

Taunila kertoo MTV:lle, että viikonlopun pizzatilaus piristi hänen päiväänsä. Mies on vuosien saatossa tilannut samasta pizzeriasta ruokaa säännöllisesti.

– Kyseinen pizzeria on "luottoruokkijani" ja tämä sai kyllä hymyn huulille, Taunila kertoo.

Lähde: Facebook

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja