Suomalainen makeisyritys yllättää: Vaihda konvehdit lakuun – autat vähäosaisia

lakritsi
Shutterstock

Porvoolainen makeisyritys on päättänyt pelastaa suomalaiset joulun suklaaähkyltä yllättävällä tavalla.

Porvoolainen lakritsia valmistava makeisyritys Makulaku on keksinyt ratkaisun suomalaisten joulunajan suklaaähkyyn. Jos joulusuklaa tulee jo korvista ulos, voi makeisyrityksen kanssa tehdä makoisan vaihtokaupan: Lakritsitehdas on nimittäin luvannut vaihtaa suomalaisten yksityishenkilöiden ylimääräiset suklaarasiat lakuun. Yritykselle lähetettävät suklaarasiat lahjoitetaan sen sijaan hyväntekeväisyyteen.

– Tuliko vedettyä täyslaidallinen aattona ja pelkkä ajatuskin suklaasta puistattaa, vaikka kaapin hyllyltä löytyy vielä Martta-tädin antamat konvehdit? Eipä hätää, tee vaihtokauppa, joka on 100% hyvää, makeisyrityksen Facebook-sivuilla julistetaan.

Yksityishenkilöitä pyydetään lähettämään avaamattomat konvehtirasiat 14.1.2015 mennessä. Ehtona on, että suklaarasiassa täytyy olla vähintään kuukauden verran parasta ennen -päiväystä jäljellä.

– Meille lähetetyt konvehtirasiat jatkavat matkaansa Veikko Hurstin ruoka-apuun, jossa ne tuottavat iloa monelle.

Petra Tuominen, petra.tuominen(at)mtv.fi

TEE TESTI:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja