Samuel Hynysen, 8, herkullinen mehuresepti – valmista itse terveellistä "ninjamehua"!

mehu
Samuel Hynynen toivoisi suomalaisten hurahtavan itse tehtyihin mehuihin.

Mehubloginsa kautta terveellisten mehujen ilosanomaa välittävä suomalaispoika, Samuel Hynynen paljastaa Makuja.fi:n lukijoille terveellisen ninjamehun reseptin.

Vanhempiensa hallinnoimassa videoblogissa vasta kahdeksanvuotias Samuel Hynynen esittelee YouTubessa mehureseptejä, joita hän toivoisi suomalaisten valmistavan. Yksi Samuelin suosikkijuomista on ninjamehu, joka valmistuu appelsiineista, omenoista, mangosta, nektariineista ja avokadoista. Kokeile terveellistä reseptiä ja valmista itse raikasta mehua Samuelin tapaan!

Hedelmäinen ninjamehu à la Samuel Hynynen

kaksi annosta

1 appelsiini
1 omena
1 mango
4 nektariinia
1 avokado
jäitä

Poista siemenkodat tai kivet ja appelsiinin kuori. Lisää appelsiini, omena, mango ja nektariinit mehukoneeseen ja mehusta. 

Lusikoi avokadon sisältö ja lisää se, jääpalat sekä juurivalmistunut mehu tehosekoittimeen. Sekoita ainekset tehosekoittimessa, kaada mehu laseihin ja nauti!

Samuelin mehublogi on tänä kesänä ehdolla Youtube-tähtien Tubecon-tapahtumassa, Vuoden tähtilupaus -kategoriassa.

Katso videolta, kuinka ninjamehu valmistuu!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja