Romanialainen "pillimehu" ihmetyttää: Sisältää 37,5 prosenttia alkoholia!

vodka
Shutterstock / Kuvakaappaus: Facebook

Facebookissa kerää tykkäyksiä kuva, jossa komeilee romanialainen "pillimehu". Toisin kuin Suomessa perinteiset pillimehut, tätä romanialaisversiota ei ole tarkoitettu lapsille.

Mommy Needs Vodka -nimisellä Facebook-sivulla kuva alkoholipitoisesta "pillimehusta" on kerännyt kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Syy juoman saamaan huomioon lienee se, että juoma sisältää huimat 37,5 prosenttia alkoholia.

Tuotetta ihmetellessä herää kysymys, kuka siemailee sellaisenaan juomaa, jonka alkoholipitoisuus lähentelee neljääkymmentä prosenttia. Myös se, että tuotteessa on valmiina pilli, on herättänyt keskustelua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Facebook


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja