Mainos

Reseptimuunnos sai aikaan raivon sosiaalisessa mediassa: "Minulla on tästä hyvin vahvat mielipiteet "

Arvostettu amerikkalaislehti New York Times on saanut osakseen odottamattoman palautevyöryn tuunaamalla klassikkoreseptiä.

New York Times julkaisi vastikään reseptin, jossa klassikkodippiin, guacamoleen, kehotetaan lisäämään perinteisten ainesosien lisäksi keitettyjä herneitä. Täysin odottamatta tämä tuunausvinkki on saanut aikaan valtaisan vihaisen keskustelun sosiaalisessa mediassa.

TIESITKÖ? Guacamole on meksikolaisperäinen dippinä tai lisukkeena käytetty avokadopohjainen muhennos. Klassisen reseptin tärkeimmät ainesosat ovat avokadon ohella lime, jalapenot, tomaatti, sipuli ja korianteri.

Guacamoleen keitettyjä herneitä ja auringonkukan siemeniä

The New York Timesin reseptissä kehotetaan lisäämään klassiseen guacamole-reseptiin keitettyjen herneiden lisäksi auringonkukansiemeniä. Jostain syystä siementen lisääminen klassikkoreseptiin ei ole saanut aikaan palauteyöryä, mutta herneiden lisääminen sitäkin enemmän.

– Minulla on tästä hyvin vahvat mielipiteet ja yritän olla hienotunteinen, kokki Roberto Santibañez kommentoi Newsweek-lehdelle.

– Ihmiset laittavat tänä päivänä guacamoleen vaikka mitä. Olen kuullut jopa parsa-guacamolesta, mutta en koskaan guacamolesta herneiden kanssa. Se kuulostaa vähän oudolta, Santibañez jatkoi.

Lähde: Newsweek

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja