Reseptimuunnos sai aikaan raivon sosiaalisessa mediassa: "Minulla on tästä hyvin vahvat mielipiteet "

avokado, guacamole
Shutterstock

Arvostettu amerikkalaislehti New York Times on saanut osakseen odottamattoman palautevyöryn tuunaamalla klassikkoreseptiä.

New York Times julkaisi vastikään reseptin, jossa klassikkodippiin, guacamoleen, kehotetaan lisäämään perinteisten ainesosien lisäksi keitettyjä herneitä. Täysin odottamatta tämä tuunausvinkki on saanut aikaan valtaisan vihaisen keskustelun sosiaalisessa mediassa.

TIESITKÖ? Guacamole on meksikolaisperäinen dippinä tai lisukkeena käytetty avokadopohjainen muhennos. Klassisen reseptin tärkeimmät ainesosat ovat avokadon ohella lime, jalapenot, tomaatti, sipuli ja korianteri.

Guacamoleen keitettyjä herneitä ja auringonkukan siemeniä

The New York Timesin reseptissä kehotetaan lisäämään klassiseen guacamole-reseptiin keitettyjen herneiden lisäksi auringonkukansiemeniä. Jostain syystä siementen lisääminen klassikkoreseptiin ei ole saanut aikaan palauteyöryä, mutta herneiden lisääminen sitäkin enemmän.

– Minulla on tästä hyvin vahvat mielipiteet ja yritän olla hienotunteinen, kokki Roberto Santibañez kommentoi Newsweek-lehdelle.

– Ihmiset laittavat tänä päivänä guacamoleen vaikka mitä. Olen kuullut jopa parsa-guacamolesta, mutta en koskaan guacamolesta herneiden kanssa. Se kuulostaa vähän oudolta, Santibañez jatkoi.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja