Rapeita ja tuoreita perunalastuja: Näin avattu sipsipussi kannattaa säilyttää
Avatussa perunalastupussissa sipsit muuttuvat nopeasti pahvimaisen ja vanhan makuisiksi. Pussin voi kuitenkin sulkea uudelleen näppärällä tavalla.
Kaikkia perunalastuja ei tarvitse ahmia kerralla, sillä niistä voi nauttia tuoreina vielä useidenkin päivien päästä pussin avaamisesta. Tähän tekniikkaan et tarvitse muita apuvälineitä kuin kätesi – ja ehkä hieman kärsivällisyyttä tekniikan opettelemisessa.
Ensin sipsipussista tulisi tyhjentää kaikki ylimääräinen ilma, jotta se ei pääsisi pilaamaan sipsien tuoreutta. Tämän jälkeen aukiolevan pussin yläsauma tulisi taittaa muutamaan otteeseen kaksin kerroin, jonka jälkeen pussin voi sulkea tiukasti vain muutamalla kädenliikkeellä. Opettele nerokas tekniikka alla olevalta videolta!
(MTV LIFESTYLE)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa