Rapeita ja tuoreita perunalastuja: Näin avattu sipsipussi kannattaa säilyttää

Avatussa perunalastupussissa sipsit muuttuvat nopeasti pahvimaisen ja vanhan makuisiksi. Pussin voi kuitenkin sulkea uudelleen  näppärällä tavalla.

Kaikkia perunalastuja ei tarvitse ahmia kerralla, sillä niistä voi nauttia tuoreina vielä useidenkin päivien päästä pussin avaamisesta. Tähän tekniikkaan et tarvitse muita apuvälineitä kuin kätesi – ja ehkä hieman kärsivällisyyttä tekniikan opettelemisessa.

Ensin sipsipussista tulisi tyhjentää kaikki ylimääräinen ilma, jotta se ei pääsisi pilaamaan sipsien tuoreutta. Tämän jälkeen aukiolevan pussin yläsauma tulisi taittaa muutamaan otteeseen kaksin kerroin, jonka jälkeen pussin voi sulkea tiukasti vain muutamalla kädenliikkeellä. Opettele nerokas tekniikka alla olevalta videolta!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!