Proteiinipuuroa vedetään pois markkinoilta – "Voi aiheuttaa haitallisia oireita"

Proteiinipuuro
Nutri Fin

Markkinoilta vedetään pois erä proteiinipuuroa, sillä tuotteet on merkitty pakkausmerkinnöissä gluteenittomiksi, vaikka ne sisältävät gluteenia.

Leader & Verman Nutrition Oy ilmoittaa vetävänsä myynnistä kliinisen ravintovalmisteen Nutrifin proteiinipuuro omena-kaneli. Syynä takaisinvetoon on se, että tuotteen pakkausmerkinnöissä on gluteeniton-merkintä, vaikka tuote sisältää gluteenia. Tuote voi aiheuttaa haitallisia oireita gluteenille yliherkille henkilöille.

Takaisinveto koskee Nutrifin proteiinipuuro omena-kanelia, jonka pakkauskoko 68 grammaa. Erän parasta ennen -päivämäärä on 11/2015 (erätunnus 58113). Kyseiset tuotteet ovat olleet markkinoilla apteekeissa koko Suomessa tammikuusta 2014 alkaen.

Leader & Verman Nutrition Oy pyytää kuluttajia hyvitystä varten palauttamaan ostokuitin tai annospussi(t) omien yhteystietojen (nimi, osoite, ja tilinumero) kanssa, ilman postimaksua osoitteeseen Leader & Verman Nutrition Oy, Asiakaspalautus, tunnus 603943, PL 146, 04201 Kerava.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja