Mainos

Pizzakuski vei poliisille ruokaa – ovella odotti alaston yllätys

Yhdysvalloissa poliisi erotettiin väliaikaisesti työstään. Syynä oli se, että hän oli paljastellut itseään pizzakuskille.

Amerikkalainen 28-vuotias poliisi William Gonzales erotettiin työstään väliaikaisesti, sillä hänestä tuli valitus pizzoja toimittaneelta naiselta. Pizzakuskin mukaan Gonzales kertoi hänelle tulleensa juuri suihkusta, mutta hänellä ei ollut pyyhettä. Tilauksen kuitattuaan mies oli palannut takaisin sisälle hakemaan tippiä ja palannut ovelle – edelleen alasti.

Gonzales erotettiin työstään väliaikaisesti tutkinnan ajaksi. Poliisivoimien johtaja Jaime Montoya kertoo olevansa pahoillaan ja harmittelee, miksi työntekijä on mennyt tekemään väärin tahallaan.

Tämä ei ollut ainoa kerta, kun Gonzales on toiminut epäsopivasti. Hän on uhkaillut paljastaa itsensä samalle naiselle muutama kuukausi aiemmin naisen tuodessa pizzaa. Gonzales tuli avaamaan oven pelkissä shortseissa ja kertonut ystäviensä houkutelleen häntä avaamaan oven alasti. Silloin Gonzales ei kuitenkaan toteuttanut ”uhkaustaan.”

Asianajajansa mukaan Gonzales on vedonnut olevansa syytön tapahtuneeseen. Tapauksen tutkinta on kesken.

Lähde: Foxnews

 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja