Peukaloitiinko lasten halloweenkarkkeja maailmalla? Poliisi tutkii asiaa

shutterstock_115021273
Yhdysvalloissa karkit ovat iso osa halloweenin juhlintaa. Shutterstock

Yhdysvalloissa epäillään, että koulun halloweenjuhlissa lapsille jaettuja karkkirasioita on jollain tapaa peukaloitu.

Connecticutissa, Yhdysvalloissa, vanhemmat kokivat ikävän yllätyksen halloweenviikonloppuna. Poliisi ilmoitti epäilevänsä, että koulun tapahtumassa jaettuja karkkiaskeja on jollain tavoin peukaloitu. Monet vanhemmat ovat miettineet jo pitkään, ovatko tuntemattomilta saadut halloweenkarkit turvallisia.

Poliisin mukaan lapset olivat saaneet koulun halloweentapahtumassa Dots-karkkiaskit, joiden huomattiin olevan jo kerran avattu ja liimattu uudelleen kiinni. Myös karkkien väri herätti epäilyksen. Normaalisti rasioissa on monia erivärisiä karkkeja, mutta nyt kaikki karkit olivat punaisia.

Poliisi ei ole vielä varma, onko karkeille tehty mitään, mutta monet askeista on selkeästi avattu ja liimattu uudestaan. Asiaa tutkitaan parhaillaan laboratoriossa. Tapahtumaan osallistuneita lapsia on kehotettu tarkastamaan heidän karkkiaskinsa ennen syömistä.

Lähde: Dailymail

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.