Perjantai-illan pikainen pizzaresepti: Oletko jo kokeillut?
Kiireinen työviikko takana? Nämä pizzatötteröt ovat vastaus perjantai-illan herkutteluhimoon.
Sen sijaan, että tilaisit lähipizzeriasta valmiin lätyn, kokeile tällä kertaa itse näiden kätevien pizzatötteröiden valmistamista. Pizzapohjaksi käytetään kaupasta löytyvää valmista voisarvitaikinaa. Vaihtoehtoisesti voit ostaa myös valmiin pizzapohjan, josta saat leikattua tötteröitä.
Pizzatötteröiden pohjia paistetaan ensin 225-asteisessa uunissa 6-8 minuuttia, jonka jälkeen niihin lisätään täytteet ja tötteröitä paistetaan vielä uunissa viitisen minuuttia.
Katso videolta tarkemmat ohjeet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka