Perjantai-illan pikainen pizzaresepti: Oletko jo kokeillut?

pizzatötterö
Shutterstock

Kiireinen työviikko takana? Nämä pizzatötteröt ovat vastaus perjantai-illan herkutteluhimoon.

Sen sijaan, että tilaisit lähipizzeriasta valmiin lätyn, kokeile tällä kertaa itse näiden kätevien pizzatötteröiden valmistamista. Pizzapohjaksi käytetään kaupasta löytyvää valmista voisarvitaikinaa. Vaihtoehtoisesti voit ostaa myös valmiin pizzapohjan, josta saat leikattua tötteröitä.

Pizzatötteröiden pohjia paistetaan ensin 225-asteisessa uunissa 6-8 minuuttia, jonka jälkeen niihin lisätään täytteet ja tötteröitä paistetaan vielä uunissa viitisen minuuttia.

Katso videolta tarkemmat ohjeet.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.