Ostitko näitä kalapuikkoja? Vedetään myynnistä – vaara allergikoille

Kalapuikot takaisinveto
Takaisinveto ei koske muita Finduksen kalapuikkoja tai muita tuotteita. Shutterstock/Findus

Findus Finland tekee takaisinvedon koskien markkinoilla olevia Findus Gluteenittomia kalapuikkoja. Syynä takaisinvedolle on virhe suomenkielisessä ainesosaluettelossa

Takaisinveto koskee 360 gramman pakkauksessa olevia Findus gluteenittomia kalapuikkoja -tuotteita EAN-koodilla 7310500177861.

Tuotteen suomenkielisessä aineosaluettelossa ei ole mainintaa hernetärkkelyksestä ja hernekuidusta. Tästä johtuen tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion henkilöille, jotka ovat allergisia herneproteiinille. Kuluttajat, jotka eivät ole allergisia herneproteiinille, voivat huoletta syödä tuotetta.

Ei koske muita Finduksen kalapuikkoja

Findus tekee julkisen takaisinvedon. Takaisinveto koskee vain tuotteita yllämainitulla tuotekoodilla. Takaisinveto ei koske muita Finduksen kalapuikkoja tai muita tuotteita.

Kuluttajat voivat palauttaa avaamattoman kuluttajapakkauksen ostopaikkaan. Ostos hyvitetään. Muille kuin herneproteiiniallergisille tuotteen nauttiminen on turvallista.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja