Mainos

Olutfestivaaleja järjestetään ympäri maailmaa – tiesitkö näistä?

Tutustu maailman tunnetuimpiin olutfestivaaleihin!

Syksy on tunnetusti olutfestivaalien kulta-aikaa. Moni tietää, että Münchenissä järjestetään valtavat olutfestivaalit, Oktoberfestit, mutta olutfestivaaleja järjestetään muuallakin maailmassa – vuoden ympäri.

Český Pivní Festival, Praha (7.–23.5.2015)

Prahassa järjestettävä Český Pivní Festival järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2015. Tarjolla on yli sata eri tuotemerkkiä maailman parhaita oluita ja keskieurooppalaista ruokaa.

PINT Bokbierfestival, Amsterdam (24.–26.10.2014)

PINT Bokbierfestival Amsterdamissa sai alkunsa pienestä kahvilasta vuonna 1978. Noista ajoista hurjasti kasvanut PINT kokoaa Amsterdamiin lokakuun lopussa mallasjuoman ja eritoten bock-oluiden ystäviä ympäri maailmaa. Sisään astuessa festarivieraille ojennetaan lasi, joka on käytössäsi koko tapahtuman ajan.

Thai Beer Festival, Bangkok (loka–marraskuussa)

Monen yllätykseksi Thaimaassa järjestetään loka-marraskuulle keskittyvä Thai Beer Festival. Ympäri kaupunkia löytyy festivaalien aikaan aasialaisen metropolin vilinään mukautettuja biergarten-tyylisiä ulkoilmaravintoloita, joissa voi nauttia thaimaalaisten sekä suurten kansainvälisten panimoiden oluista. Thai Beer Festival on mielenkiintoinen yhdistelmä aasialaista olutkulttuuria ja eurooppalaista festivaalia maustettuna paikallisella ruoalla, musiikilla ja viihteellä.

Oktoberfest, München (20.9.–5.10.2014)

Kaikkien olutfestivaalien kiistaton äiti, Oktoberfest on juhlallinen kolmeviikkoinen Baijerin sydämessä Münchenissa. Tapahtuma tuo kaupunkiin paraateja, huvipuiston ja lukuisia telttoja, jotka täyttyvät ihmisistä ympäri maailmaa. Vuosittain koko 2000-luvun ajan vierailijoita on ollut 5,5 miljoonasta lähes seitsemään miljoonaan. Oktoberfestin työntekijät työskentelevät perinteikkäässä saksalaisessa dirndl-asussa tarjoillen vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan valmistettuja oluita.

LUE MYÖS:

Lähde: Hotels.com

MTV LIFESTYLE

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja