"Nopea, simppeli ja supermaukas" – oletko jo kokeillut tätä herkkuruokaa?
Sivumaku-blogisti Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan syksyn ehdottomasta hittiruoasta.
Sienistä saa valmistettua monenmoista herkkua ja Sivumaku-blogissa esitelläänkin niistä yksi.
– Herkkutateissa on se hyvä puoli, että ne suorastaan huutavat yksinkertaista kokkausta. Ne ovat jo yksinään niin hyviä, että turha näpertely useimmiten vain haittaa lopputulosta. Tästä oivana esimerkkinä herkkutatti-carpaccio. Toinen nopea, simppeli ja supermaukas sieniruoka on herkkutattipasta, Kinnunen kirjoittaa.
Herkullisen pastan salaisuus on sen yksinkertaisuudessa.
– Unohdetaan kaikenlaiset kikkailut ja keskitytään tuohon jaloon, maanläheiseen ja intensiiviseen makuun.
Helpon herkkutattipastareseptin löydät Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan