"Nopea, simppeli ja supermaukas" – oletko jo kokeillut tätä herkkuruokaa?

herkkutattipasta

Sivumaku-blogisti Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan syksyn ehdottomasta hittiruoasta.

Sienistä saa valmistettua monenmoista herkkua ja Sivumaku-blogissa esitelläänkin niistä yksi.

– Herkkutateissa on se hyvä puoli, että ne suorastaan huutavat yksinkertaista kokkausta. Ne ovat jo yksinään niin hyviä, että turha näpertely useimmiten vain haittaa lopputulosta. Tästä oivana esimerkkinä herkkutatti-carpaccio. Toinen nopea, simppeli ja supermaukas sieniruoka on herkkutattipasta, Kinnunen kirjoittaa.

Herkullisen pastan salaisuus on sen yksinkertaisuudessa.

– Unohdetaan kaikenlaiset kikkailut ja keskitytään tuohon jaloon, maanläheiseen ja intensiiviseen makuun.

Helpon herkkutattipastareseptin löydät Sivumaku-blogista.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.