No nyt on ravintola suomalaiseen makuun: Ihmisille, jotka vihaavat ihmisiä – ei tarvitse puhua edes tarjoilijalle

nuudeli
Shutterstock

New Yorkin Brooklynissa on avattu ravintola, joka on suunnattu "ihmisvihaajille".

Tuntuuko joskus siltä, ettei huvita puhua kenellekään? Hakeudutko bussissa aina tyhjälle penkkiriville ja petyt, kun joku könyää viereesi? Stereotyyppisesti suomalaiset eivät mielellään puhu toisilleen ja hakeutuvat bussipysäkilläkin sopivan hajuraon päähän toisistaan. Miltä kuulostaisi siis ravintola, jossa ei tarvitse kokea lainkaan ihmiskontaktia?

Nauti nuudelisi täydessä rauhassa

New Yorkin Brooklyniin on nyt avattu unelmien ravintola ihmisille, jotka vihaavat ihmisiä. Kyseessä on japanilainen konsepti, josta tuli synnyinmaassaan niin suosittu, että toimintaa laajennettiin nyt Yhdysvaltoihin.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Ravintola Ichiranissa ei tarvitse puhua edes tarjoilijalle: tilaus tehdään paperilappuun, joka sujautetaan tiskin alta. Tilauksen valmistuttua annos sujautetaan tiskin alta pöytääsi. Voit siis nauttia nuudeliannoksesi täydessä rauhassa, kommunikoimatta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!