Nainen osti kaksi juustohampurilaista – kuitista paljastui järkyttävä virhe

kuitti
Hampurilaisravintolassa asiointi tuli brittinaiselle kalliiksi.

Brittinainen koki elämänsä yllätyksen kaksi päivää sen jälkeen, kun hän oli asioinut Burger King -ravintolassa.

Felicity Cotton, 28, asioi viime sunnuntaina Iso-Britannian Redditchissa sijaitsevassa Burger King -ravintolassa. Cotton osti ravintolasta pekonisen juustohampurilaisen ja nacho-juustohampurilaisaterian, ja kaikki sujui paikalla mukavasti. Ostoksensa Cotton maksoi kortilla.

Yllätys paljastui kaksi päivää myöhemmin

Kun Cotton tarkisti rutiininomaisesti tilinsä saldon kahta päivää myöhemmin, odotti häntä yllätys: Burger King oli veloittanut hänen tililtään hurjasti odotettua suuremman summan. Kaiken kaikkiaan Cottonin tililtä oli veloitettu yli 840 euroa – yhdestä hampurilaisesta ja yhdestä hampurilaisateriasta.

Cotton oli maksanut ravintolassa ostoksensa maksukortilla, ja syöttänyt maksupäätteeseen PIN-koodin tarkistamatta summaa päätteen näytöltä. Hän oli saanut myös kuitin ostoksistaan asianmukaisesti.

Mirrorin mukaan nainen odottaa edelleen rahoja palautuvaksi tililleen. 

Lähde: MV Photos / Caters News


Korjaus 10.8. klo 12:45: Nacho-juustohampurilaisen tietoja tarkennettu.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.