Näin pehmeän juuston raastaminen onnistuu – katso helppo vinkki!
Pehmeän tai kermaisen juuston raastaminen voi raastaa kotikokin hermoja urakalla. Katso vinkki pehmeän juuston raastamiseen!
Pehmeä juusto jää kiinni raastimeen, ja lopputulos on epämääräinen kasa juustomössöä, joka ei muistuta pätkääkään juustoraastetta.
Joskus ohjeessa kuitenkin käsketään raastamaan nimenomaan sitä kaikkein pehmeintä kermajuustoa ruoan joukkoon. Helpon vinkin avulla raastaminen luonnistuu huomattavasti helpommin, ja saat aikaiseksi kauniita, pitkiä juustoraastelastuja.
Leikkaa juustosta tarvitsemasi kokoinen palanen, ja laita se muoviastiassa pakkaseen. Anna jäähtyä kohmeiseksi. Älä pidä juustoa liian pitkään pakkasessa, koska kokonaan jäätynyttä juustoa ei myöskään ole helppoa raastaa. Kohmeisesta juustosta saa sen sijaan raastettua todella helposti täydellistä juustoraastetta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje