Muusikko toi markkinoille lonkerohodarin: ”Laadukas nakki on kaiken a ja o”

lonkerohodari
Kirpeä greippi ja pehmeä lehtikaali kruunaavat lonkerohodarin.

Hyvän hodarin salaisuus löytyy kesän hodariuutuuden luojan, muusikko Ville Pusan mukaan napsahtavasta nakista. 

Muusikko Ville Pusa ja keittiömestari Teemu Korkalainen kehittivät täydellisen purtavan suomalaisten suosikkijuoman lonkeron kumppaniksi. Lopputuloksena syntyi viime viikonloppuna ensi-iltansa saanut, lonkerohodarin nimeä kantava herkku.

Toimittajien tuomio: hitti vai floppi?

MTV:n Makuja.fi -sivuston toimittajat pääsivät testaamaan uutuushodaria, vaikkakin tällä kertaa ilman asiaankuuluvaa juomasuositusta:

– Lonkerohodari kuulosti mielenkiintoiselta, mutta rehellisesti sanottuna hieman epäilyttävältä. Voiko greippiä ja lehtikaalia sisältävä ruoka todella olla hyvää?  Vastaus on kyllä! Lonkerohodari oli todella herkullinen kokonaisuus, ja vaikka en olekaan lonkeron ja nakkien suurimpia ystäviä, päädyin syömään niitä illan aikana jopa kolme. Todella positiivinen yllätys oli raikas lehtikaalisalaatti, joka oli tervetullut uutuus perinteisten kaalisalaattien rinnalle. Miinuspuolena se, että hodaria oli todella vaikea syödä siististi, arvioi toimittaja Laura Matilainen.

Syöjät jättivät maahan jälkeensä huomattavan kasan täytteitä. Se ei Pusaa onneksi häirinnyt, vaan kuului hänen mielestään tunnelmaan.

Tämä uutuushodari on yhdistelmä suolaisuutta, kirpeyttä ja lempeitä makuja. Sämpylä kätkee sisäänsä Wotkinsin Sörkän nakin lisäksi greippiaiolia ja paahdettua lehtikaalia sisältävää kaleslaw-salaattia. Hodarin kruunaavat suolapähkinät ja paahdettu sipuli.

"Hyvä hodari on kokonaispaketti"

Idea lonkeron kanssa soveltuvalle purtavalle lähti liikkeelle rakkaudesta ruokaan.

– Rakastan ruoanlaittoa ja olen harrastanut sitä pienestä pitäen. Halusimme tarjota ihmisille sellaisen hodarin millainen sen kuuluukin olla, lonkerohodarin toinen kehittelijä, muusikko Ville Pusa kertoo.

Hyvän hodarin salaisuutta ei tarvitse lähteä hänen mukaansa hakemaan kaukaa. Hyvä hodari on kokonaispaketti, mutta nakin tulee napsahtaa.

– Suomalaiset rakastavat hyvää nakkia. Nakki on kaiken a ja o, mutta myös sinappi on tärkeä.

Hodari on laulajan kesäjuttu

Suurempia suunnitelmia lonkerohodarin tulevaisuudesta ei Pusalla ole tiedossa, vaan tuotteen kanssa mennään eteenpäin askel kerrallaan. Tällä hetkellä lonkerohodaria saa ostettua Happie’s -vaunusta Hämeenkylästä.

– Olen nyt vain tyytyväinen siihen, että ihmiset rakastavat meidän hodareita. On mahtava palkinto kun ihmiset tulevat sanomaan, että meidän hodari oli heidän elämänsä paras, Pusa iloitsee.

Muusikkona tunnettu Ville Pusa ei ole jättämässä musiikkialaa, vaan kertoo musiikinteon ja hodareiden kulkevan hyvin käsi kädessä.

– Tämä on tällainen kesäjuttu, muuten musiikkihommat jatkuvat ihan normaalisti, Pusa kertoo.

Miehen tulevaisuus näyttää työn täyteiseltä, mutta elämässä pitääkin hänen mukaansa tehdä ja kokea paljon erilaisia juttuja.

– Ihmisten pitää toteuttaa haaveita ja unelmia, Pusa kiteyttää.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja