Luksuskonjakkimerkin erikoinen kampanja: Elokuva, jota kukaan ei saa nähdä sataan vuoteen
Konjakin yhdistäminen elokuvailtaan voi monesta kuulostaa houkuttelevalta. 100 years -elokuvan kohdalla on kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että pystyt yhdistämään nämä kaksi asiaa.
Louis XIII de Remy Martin on tunnettu luksuskonjakeistaan, jotka valmistetaan Grande Champagnen viinialueella kasvavista rypäleistä. Konjakin kypsyminen kestää sata vuotta, joten Louis XIII päättikin jättää jälkipolville muutakin kuin erinomaisen juoman.
Mukana tuttu näyttelijä
John Malkovich tähdittää vuonna 2115 ensi-iltansa saavaa Louis XIII:n sponsoroimaa 100 years -elokuvaa.
Moni saattaa ihmetellä, miksi elokuva ilmestyy vasta sadan vuoden päästä. Vastaus on kuitenkin ilmiselvä: Louis XIII:n luksuskonjakki on silloin valmista nautittavaksi.
Louis XIII jakaa 1000 hopeapäälysteistä elokuvalippua, jotka onnekkaimpien jälkeläiset voivat käyttää, kun elokuvan ensi-ilta sadan vuoden päästä koittaa.
Emme koskaan saa tietää, oliko elokuva hyvä
Vetääkö elokuva vertoja Louis XIII:n konjakille, sen näyttää aika. Saattaa olla, että menetämme paljon, kun emme elokuvaa tule koskaan näkemään – tai konjakkia maistamaan
Elokuvan juliste ei kuitenkaan mitään muuta lupaakaan: ”100 years - Elokuva, jota et tule koskaan näkemään”.
Lähde: Adweek.com
Korjaus 25.11.2015: Louis XIII:ssa käytetyt rypäleet eivät tule Champagnen viinialueelta, vaan Grande Champagnen alueelta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut