Lontoon pop up -baari yllättää: Drinkille pöllöjen seurassa?

baaritiski

Lontooseen avautuva pop up -baari tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia drinkkejä pöllölauma seuranaan. 

Pöllöbaarin idea on lähtöisin Japanista. Siellä erilaiset eläinkahvilat ja -baarit ovat nousseet suureen suosioon. Maasta löytyy perinteisten kissa - ja koirakahviloiden lisäksi myös pingviini- ja lammasbaareja.

Lontooseen, Sohon kaupunginosaan avautuva pöllöbaari avaa ovensa viikoksi 19–25. maaliskuun väliseksi ajaksi.

Kaksi tuntia pöllöaikaa

Rajattomasti pöllöjen kanssa aikaa ei pääse viettämään, sillä vierailuaika on rajattu kahteen tuntiin. Pöllöbaariin otetaan sisään sata asiakasta kutakin kahta tuntia kohden.

Vierailun aikana voi nauttia erilaisia juomia kuudesta pöllöstä koostuvan lauman keskellä. Pöllöt ovat koulutettuja, ja ne on totutettu olemaan ihmisten joukossa. Baarin perustajat vakuuttavat pöllöjen olevan erittäin ihmisrakkaita. Jotta vahinkoja ei kuitenkaan pääsisi sattumaan, kullakin pöllöllä on baari-iltoina mukana oma kouluttajansa. Myös asiakkaiden drinkkien määrä on rajoitettu kahteen.

Baarin henkilökunta haluaa pop up -baarillaan edistää lintujen hyvinvointia. Kaikki viikon aikana kerätyt tuotot lahjoitetaan luonnonvaraisten lintujen kannan säilymistä edistävän The Barn Owl Centre -eläinsuojelujärjestön tukemiseen.


 Lähde: annietheowl.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja