Lidl yllättää jälleen: Uusi elintarviketuoteryhmä myyntiin Suomen myymälöissä

Lehtikuva

Saksalainen päivittäistavaraketju Lidl laajentaa tuotevalikoimaansa entisestään ja tuo Suomessa myyntiin oman lisäravinnesarjan kuntoilijoille.

Lidlin vauhti ei näytä pysähtyvän: tällä kertaa päivittäistavaraketju tuo markkinoille kuntoilijoille suunnatun Sportyfeel-lisäravinnesarjan. Tavoitteena on tarjota kuluttajille edullinen vaihtoehto urheiluravinteiden tuoteryhmässä.

– Perinteisesti lisäravinteissa on ollut tarjolla hyvin erityyppisiä eri merkkien vaihtoehtoja. Nyt tuomme saman brändin alle kaiken sen, minkä aktiivinen kuntoilija ja itsestään huolta pitävä ihminen tarvitsee, kertoo Lidl Suomen ostojohtaja Timo Hansio.

Yli 30 tuotteen lisäravinnevalikoima sisältää muun muassa proteiinipatukoita, -juomia, -vanukkaita sekä rasvanpolttoon tarkoitettuja L-karnitiinijuomia. Osaa tuotteista myydään myös kerta-annospusseissa.

Lidlin mukaan suurin osa Sportyfeel-tuotteista valmistetaan ja pakataan Suomessa. Pieni osa tuotteista valmistetaan Keski-Euroopassa ja Ruotsissa. Myös S-ryhmällä ja Keskolla on myynnissä kotimaisten valmistajien urheiluravinteita, kuten Olvin TEHO-sarjan tuotteita ja Valion ProFeel-proteiinijuomia sekä -rahkoja.

MTV LIFESTYLE

Tarvitsetko apua painonhallinnassa? Keventäjät tarjoaa parhaat työkalut pysyvään painonhallintaan.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja