"Kulinaarimaailman kuuminta hottia" – kokeile tätä aamupalareseptiä!

Sitruunapuuro

Sivumaku-bloggaaja kokeili raakaruokaa. Testaa maukkaat aamiaisreseptit!

Raakaruoka ei suinkaan ole Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen suosikkiruokasuuntaus.

– Kaikenlaisista ruokavaliosuuntauksista raw food olisi loppupäässä, jos pitäisi lukittautua yhteen. Ongelma on, että terveellisyys kiihdyttää siinä yleensä maun ohi, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnunen päätti kuitenkin kokeilla reseptejä Karita Tykän  Hyvää huomenta -kirjasta. 

– Valitsin ensimmäiseksi kokeiluun aamiaisohjeita. Raakakamasta koostuva aamiainen on fressi ja hyvällä tavalla kevyt startti päivään. Juuri sellaiseen Hyvää huomenta -kirja sopii kuin banaani smoothieen. Puuro on nyt kulinaarimaailman kuuminta hottia, joten otin aamupalan rungoksi sitruunaisen kaurapuuron, Kinnunen perustelee.

Sitruunaisen kaurapuuron lisäksi aamupalapöytään löysivät tiensä hedelmäinen vihersmoothie ja mustikkasmoothie.

Katso reseptit Sivumaku-blogista!

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja