"Kulinaarimaailman kuuminta hottia" – kokeile tätä aamupalareseptiä!
Sivumaku-bloggaaja kokeili raakaruokaa. Testaa maukkaat aamiaisreseptit!
Raakaruoka ei suinkaan ole Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen suosikkiruokasuuntaus.
– Kaikenlaisista ruokavaliosuuntauksista raw food olisi loppupäässä, jos pitäisi lukittautua yhteen. Ongelma on, että terveellisyys kiihdyttää siinä yleensä maun ohi, Kinnunen kirjoittaa.
Kinnunen päätti kuitenkin kokeilla reseptejä Karita Tykän Hyvää huomenta -kirjasta.
– Valitsin ensimmäiseksi kokeiluun aamiaisohjeita. Raakakamasta koostuva aamiainen on fressi ja hyvällä tavalla kevyt startti päivään. Juuri sellaiseen Hyvää huomenta -kirja sopii kuin banaani smoothieen. Puuro on nyt kulinaarimaailman kuuminta hottia, joten otin aamupalan rungoksi sitruunaisen kaurapuuron, Kinnunen perustelee.
Sitruunaisen kaurapuuron lisäksi aamupalapöytään löysivät tiensä hedelmäinen vihersmoothie ja mustikkasmoothie.
Katso reseptit Sivumaku-blogista!
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti