Krapulainen mies muutti ravintoloitsijan elämän – pelasti pikaruokaravintolan konkurssilta

tyhjä ravintola
Kanadalaismiehen kirjoittama ravintola-arvio saattoi pelastaa ravintoloitsijan konkurssilta. Shutterstock, Facebook

Rasvaista krapularuokaa etsinyt mies tuli auttaneeksi ravintolan omistajaa ainutlaatuisella tavalla.

Kun kävelet sisään uuteen ravintolaan, et voi koskaan tietää mitä odottaa. Moni saattaa pohtia, millaista ruoka on tai onko henkilökunta ystävällistä, mutta harva tulee ajatelleeksi, että ravintolareissu voi poikia myös uusia ystäviä.

Näin kävi kuitenkin pikaruokaa etsivälle kanadalaiselle Colin Rossille sen jälkeen, kun hän astui sisään kotikaupunkinsa uuteen pikaruokaravintolaan. Miehellä ei ollut aavistustakaan siitä, että hän tulisi pian muuttamaan erään ihmisen elämän suunnan. 

Miehen Facebook-postaus muutti ravintoloitsijan elämän

Astuessaan sisään Whitbie’s Fish & Chips -ravintolaan, mies totesi paikan olevan täysin tyhjä lukuun ottamatta 69-vuotiasta omistajaa John McMillania

Ross ei voinut ymmärtää, miksi niin mukavan oloisessa ja hyvää ruokaa tarjoilevassa paikassa ei ollut yhtään asiakasta. Ravintoloitsijan kanssa juteltuaan hän tarjoutui auttamaan omistajaa ravintolan mainostamisessa.

–  Kysyin mieheltä miten bisnes pyörii. Hän vastasi, ettei pysty maksamaan palkkaa itselleen päivän lopussa, ja se jäi vaivaamaan minua, Ross kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ross halusi todella auttaa ravintolaa pyörittävää miestä, ja julkaisikin positiivisen arvion ravintolasta Facebookissa. Päivityksessään hän pyysi kaikkia Lethbridgen asukkaita tukemaan tätä ahkeraa herrasmiestä, joka todella ansaitsi kaikkien asukkaiden tuen. Loppu on historiaa.

Muutaman päivän päästä Ross huomasi ilokseen, että hänen viestinsä oli tehonnut. Ravintolan ohi kulkiessaan hän huomasi ulos kadulle asti ulottuvan jonon. McMillanin ravintolatoiminta oli päässyt Rossin avustuksella uuteen kukoistukseen, ja heistä tuli miehen hyvän teon ansiosta hyvät ystävät.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä tarina todistaa, että mieli kannattaa aina pitää avoimena uusille kokemuksille ja ideoille.

Hyvät teot tuovat hyvän mielen. Muista tehdä hyviä tekoja myös itsellesi.


Lähde: LittleThings 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja