Kokeile jotain uutta – paista kananmuna avokadon sisällä
Kananmuna on mahtava proteiinipommi, jonka voi valmistaa todella monella tavalla. Oletko kuitenkaan koskaan paistanut sitä avokadon sisällä? Nyt kannattaa kokeilla!
Kananmuna ja avokado yhdessä ovat oikea terveyspommi. Saat paljon proteiinia ja muun muassa omega-3-rasvahappoja, jotka alentavat tehokkaasti kolesterolia. Omega-3-rasvahapot auttavat myös painonpudotuksessa, katso mitkä muut raaka-aineet auttavat pitämään huolta hoikasta vyötäröstä.
Ainekset:
2 kypsää avokadoa
4 kananmunaa
ripaus mustapippuria
1 rkl pilkottua ruohosipulia
Valmistus:
1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.
2. Puolita avokadot ja ota kivi pois. Kaiva myös pari ruokalusikallista hedelmälihaa keskeltä pois, jotta kanamuna mahtuu kokonaan sen sisään.
3. Aseta avokadot pienikokoiseen paistoastiaan, jotta ne eivät pääse heilumaan siellä juurikaan.
4. Riko kananmunat avokadon puolikkaisiin.
5. Aseta herkut uuniin ja anna paistua noin 15–20 minuuttia.
6. Ota kypsät erikoisuudet uunista ja mausta mustapippurin ja ruohosipulin avulla.
Eikö kaapista löydykään kananmunia? Näin voit korvata sen kokatessa!
Tekeekö mielesi keitettyä kananmunaa? Näin valmistat siitä juuri mieleisen!
Lähde: Fit Sugar
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan