Kahden lapsen äiti oli kuolla – syyttää syömäänsä jäätelöä

nainen5

Rebecca Jones, 29, haluaa varoittaa muita jäätelötuuteista.

Englannissa asuva Rebecca Jones, 29, nautti jäätelöä Bronwen-tyttärensä kanssa. Sitten tapahtui jotakin kammottavaa: Jones tunsi kurkkunsa turpoavan pahasti anafylaktisen shokin seurauksena.

Ambulanssi ja paloauto ehtivät onneksi paikalle ajoissa. Ensihoitajat pelastivat Jonesin hengen hänen lastensa katsellessa.

Jones syyttää kamalasta tilanteesta Tesco-ketjua. Jones on vakavasti allerginen maitotuotteille, ja uskoo, että yhtiö oli vahingossa pakannut tavallisen jäätelön maidottomien tuuttien sekaan. Jonesin mukaan hänen syömänsä jäätelö oli myös eri värinen kuin muut pakkauksen tuutit.

Jones on vakuuttunut siitä, että jos hän olisi antanut syömänsä jäätelön Bronwenille, tämä olisi menehtynyt. Myös Bronwenilla on vakava maitoallergia: hän saa rakkoja jo maitotuotteiden koskettamisesta.

Jos mielesi kaikesta huolimatta tekee edelleen jäätelöä...


Lähde: Caters News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.