Jäätelöpuikon puraisu paljasti kuvottavan yllätyksen – ”ymmärsin, että se oli häntä!”

0:17 Emilia löysi Fazerin suklaalevystä puistattavan yllätyksen

Puraistessaan ostamaansa jäätelöpuikkoa, kiinalaisnainen ei taatusti uskonut löytävänsä pian herkustaan jotain sinne kuulumatonta. Toisin kuitenkin kävi, sillä nainen löysi keskeltä jäätelöpuikkoa karvaisen yllätyksen – jäätyneen hiiren. 

Video: Fazerin suklaan sisältä paljastui kiemurteleva yllätys. 

Kiinalaisnainen Yang Xinru kertoo tehneensä puistattavan löydön pian sen jälkeen, kun hän oli ostanut jäätelön paikallisesta ruokakaupasta tiistaina.

– Luulin aluksi sen olevan hyönteisentoukka. Mutta sitten kun yritin vetää sitä ulos ymmärsin, että se oli häntä, nainen kertoo.

Korvausasioihin ei ole satu päätöstä

Xinru kertoo vaatineensa kaupalta hyvitystä tapahtuneesta noin 50 000 Kiinan yania, eli noin 6500 euroa. Rahasumman sijaan kauppa oli tarjonnut naiselle uusia jäätelöpuikkoja, joista nainen oli kuitenkin kieltäytynyt.

Korvauksesi tapahtuneesta he olivat naisen kertoman mukaan tarjonneet enintään 2000 yania, eli noin 260 euroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Melkein söin hiiren. Onko se niin pieni asia, että sen voisi ratkaista muutamalla tuhannella yanilla, nainen kyselee ja kertoo kärsineensä tapahtuneesta henkisiä vammoja. 

Kaupan hylättyä korvausvaatimuksen nainen päätti valittaa asiasta paikallisille viranomaisille, jotka tutkivat ja vahvistivat, että jäätelön sisällä ollut eläin todella oli jyrsijä. 

Jäätelövalmistaja sijaitsi kuitenkin hallinnollisen alueen ulkopuolella, mikä on tehnyt korvausvaatimusten hakemisesta vaikeaa. Vielä ei ole selvinnyt, saako Xinru hakemiaan korvauksia.

Lähteet: TheSun, GlobalTimes

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja